Aktualno

Aktualne stvari Avtohiše Mlakar

Reprezentativni primer izračuna za Hyundai i30 1.4 Trend: 

  • vrsta financiranja: finančni leasing
  • predračunska vrednost predmeta financiranja: € 14.130,00
  • lastna udeležba (polog): € 5.730,00
  • znesek financiranja: € 8.400,00 • število obrokov: 84
  • mesečni obrok: € 100,00 • stroški odobritve: € 141,30
  • skupni znesek za plačilo brez lastne udeležbe:€ 8.541,30
  • letna obrestna mera: 0,00% – fiksna
  • efektivna obrestna mera: 0,4809% na dan 12.03.2018.

Pogoj za koriščenje ugodnosti po tej akciji je veljavno sklenjena leasing pogodba s Hyundai financiranjem.

Hyundai je v Amsterdamu začel s svojim prvim projektom souporabe avtomobilov (car sharing). Zagotovil je 100 električnih IONIQ-ov in s tem razširil ponudbo souporabe avtomobilov za državljane in obiskovalce Amsterdama. Obenem pa, v skladu s svojo strategijo trajnostnega razvoja za čistejšo prihodnost, Hyundai pomaga mestni vladi Amsterdama doseči zaveze k boljši kakovosti zraka v nizozemski prestolnici, saj se električčni IONIQ vozi povsem brez emisij.

Hyundai bo na pariškem avtomobilskem salonu premierno predstavil predstavnika športne serije N, koncept RN30.

Dirkalni stroj RN30 je izdelan na osnovi i30 nove generacije in je razvit v tesnem sodelovanju Hyundai Motorsport (HMSG), tehničnega centra Hyundai Motor Europe (HMETC) in Hyundai Motor’s performance Development & High Performance Vehicle Division.

Koncept z dirkaško dušo je bil razvit za zagotavljanje strasti in užitka v vožnji za širše množice.

hyundaihyundaiPriprave na evropsko nogometno prvenstvo so v polnem teku. Pred začetkom tekmovanja, med 1. aprilom in 9. junijem, bo v teku projekt UEFA EURO 2016 Trophy Tour, ki naznanja začetek nogometne mrzlice.

V okviru turneje bo pokal evropskega prvenstva obiskal petindvajset gostiteljskih mest širom Francije z namenom ustvariti navdušenje, pravo navijaško vzdušje in množično podporo nogometnemu spektaklu. V enajst od petindvajsetih gostiteljskih mest bo pokal pripeljal za to posebej prirejenHyundai Tucson, ki je uradni prevoznik pokala evropskega prvenstva 2016.

V prodajo je prišel NOVI Santa Fe, ki si ga od sedaj naprej lahko ogledate tudi v našem prodajnem salonu v Lenartu. Več o vozilu pa si lahko ogledate TUKAJ.

Nagrada „Zlati volan“ je ena najbolj prepoznavnih evropskih nagrad za avtomobilske novosti. Naslov “Zlati volan” vsako leto podeljujeta vplivna nemška medija Auto Bild in Bild am Sonntag.

EVROPSKO PRIZNANJE A KREDIBILNOST V LETU 2011 HYUNDAI AVTO MLAKAR LENART, Marjan Mlakar s.p., smo 19.12.2011 v Ljubljani, prejeli potrdilo o kredibilnosti po evropskih merilih in smo se s tem uvrstili med 1% Slovenskih podjetij. Pridobili smo status A, kot simbol HIGH CREDIT RATING EXCELLENCE.

NAJBOLJ KOREKTEN PRODAJALEC

na območju občine Lenart v Slovenskih goricah

S ponosom vam sporočamo, da smo bili razglašeni za najbolj korektnega prodajalca v območju občine Lenart v Slovenskih goricah.

    Back to top