Priporočamo

V HYUNDAI AVTO MLAKAR PRIPOROČAMO:

FORTRON ENGINE FLUSH

FORTRON ENGINE FLUSH

Pred menjavo olja v vašem voziliu vam priporočamo notranjo čiščenje motorja, odstranitev depozitov, kateri se med delovanjem motorja nabirajo v samem motorju. Tako vaše novo olje nato nalijemo v očiščen motor, s tem vam vaše novo olje lažje zagotavlja dobre mazalne lastnosti skozi ves servisni interval. Pri postopku notranjega čiščenja tudi povrnemo prvotne premere oljnih kanalov, kar zagotavlja optimalne mazalne sposobnosti.


FORTRON PETROL IN DIESEL INJECTOR CLEANER

Vaše gorivo vsebuje razne nečistoče, katere se nalagajo povsod po sistemu vbrizga, še posebej v injektorjih lahko le te povzročijo okvare in velik strošek popravila.Čistila sta namenjena preventivnemu čiščenji celotnega sistema vbrizga in ohranjanju gladkih površin v injektorjih. S tem dosežemo, da ne pride do obrabe drsnih površin v injektorju, saj je le takrat potrebno injektor zamenjati, kar pa lahko predstavlja velik strošek.

FORTRON ČISTILEC

DEZINFEKCIJA KLIMATSKE NAPRAVE

FORTRON DEZINFEKCIJA KLIMATSKE NAPRAVE

Klimatska naprava je idealno gojišče škodljivih bakterij, virosov in plesni. Temperaturne spremembe in sezonska uporaba klimatskega sistema ustvarja idealne pogoje za te nezaželjene potnike.


FORTRON SERVISNI KIT

FortronThrottle Body Cleaner je napreden izdelek z dvojnim namenom, ki je zasnovan posebej za čiščenje indukcijskega sistem in izgorevalnega prostora motorja. Edinstven spray je zelo vsestranski, enostaven za uporabo za vse dovode zraka v bencinskih sistemih z elektronskim vbrizgom goriva.Fotron Fuel Booster po očiščeni loputi ga natočimo v rezervoar vozila. Indukcijski sistem bo očiščen, povišano bo število oktanov gorivu do 2 rona. Prav tako bodo očiščeni depoziti iz injektorjev, vodov goriva, zagotovljen bo lepši tek motorja, zmanjšane bodo emisije in poraba goriva.

FORTRON SERVISNI KIT

FORTRON OIL CONDITIONER

FORTRON OIL CONDITIONER

FORTRON Oil conditioner je visokokakovosten dodatek k olju, kateri predvsem zagotavlja boljši oljni film in s tem zagotavlja minimalno obrabo in maksimalno zaščito pred frikcijo.


FORTRON TOTAL FUEL TREATMENT

Zaradi kondenza, ki nastaja v rezervoarju goriva, ustvari ga tamperaturna razlika petih stopinj. Le ta zelo slabi kakovost goriva, slabša mazalne sposobnosti in povzroča škodo v celotnem sistemu. Zadeva povsem odstrani kondenz iz rezervoarja in poskrbi da kondenz izgori povsem brez posledic za sistem vbrizga.

TOTAL FUEL TREATMENT
Back to top