Nova vozila

oglejte si nova vozila Hyundai

od

NOVI Hyundai Santa Fe

Udobje, ki prebudi užitek v vožnji.

34.900€

Kakovosten prosti čas za vse vrste družin

Novi Santa fe vam bo ne glede na vaš življenjski slog olajšal vsakdan. Ustvarjen je namreč, da bi vas in vaše najdražje razvajal z vrhunskim udobjem ter tako poskrbel, da bodo posebni trenutki na poti še čarobnejši – ne glede na to, kam se odpravljate.

Vrhunski slog in prefinjenost

Novi Santa Fe se ponaša z edinstvenimi potezami, ki se spajajo v elegantno celoto, drzen dizajn pa uspešno združuje s kakovostjo in udobjem na najvišji ravni.

Hyundai SmartSense

Novi Santa Fe prinaša eno najboljših varnostnih ponudb v svojem segmentu, ki jo nadgrajujejo številne inovativne varnostne tehnologije. Opremljen je namreč s paketom SmartSense, ki obsega nabor Hyundaijevih naprednih sistemov za pomoč vozniku. Tako lahko denimo s samodejnim zaviranjem preprečuje nesreče, vam pomaga ostati varno znotraj svojega voznega pasu, obenem pa opreza za vozili v vašem mrtvem kotu.

Sistem za preprečevanje trka s strani (RCCA)

Santa Fe je prvi Hyundai, ki se ponaša s sistemom RCCA. Slednji v primeru, ko se voznik iz manj preglednega območja vzvratno vključuje v promet, opozarja na vozila, ki se približujejo od strani, po potrebi pa tudi samodejno zavira. Tako predstavlja popolno rešitev za ozka parkirišča in prometne mestne ulice. S pomočjo stranskih radarskih senzorjev namreč takoj, ko voznik prestavi v vzvratno prestavo, zagotovi 180-stopinjski pregled okrog zadka vozila.

Povprečna poraba goriva

  • Mestna vožnja: 6,8l
  • Izven vožnja: 4,9l

Poraba je informativna in ne prikazuje dejanske porabe!

Informativni izračun

Cena avtomobilka (€):
Polog (€):
Obrestna mera (%):
Odplačilna doba v letih:
Pogostost plačila:
Izračunaj
ŠTEVILO OBROKOV:60
ZNESEK OBROKA:€ 89.11
Back to top